Dimotec

Visszeres panaszok?

A visszeres panaszok, a lábfeszülés, a nehézláb-érzés, fájdalom, éjszakai lábikragörcs sokunk életét keserítik meg. A fizikai megterhelés vagy az ülő életmód is, a genetikai örökségünkkel együtt vezethet a pókháló vénáktól a kanyargós visszerekig, amelyek egy idő múlva egyre fájdalmasabb panaszokkal nehezítik mindennapi életünket.

Kezelje visszeres
panaszait hatékonyan
már napi 1 filmtabletta*
bevételével!
Dimotec fejléc háttér napi 1
1 havi adag
2 havi adag
3 havi adag
Dimotec 30db 60db 90db 1000mg
Dimotec 1000mg 30db
1 havi adag
Dimotec 1000mg 60db
2 havi adag
Dimotec 1000mg 90db
3 havi adag

A visszeres panaszok fő okozója a lábakban pangó vér, a kitágult vénákban a vérkeringés nehezítettsége. A vénák fala a verőerekéhez képest sokkal vékonyabb, így a fokozódó nyomásnak kevésbé tudnak ellenállni, kitágulnak és kanyargóssá válnak. Az emelkedett nyomás a vizenyő (ödéma) keletkezésének is kedvez, a kísérő gyulladás pedig tovább fokozhatja a kellemetlen panaszokat.

Sokat tehetünk azonban a panaszok ellen. Rugalmas pólya használatával, kompressziós harisnyával védekezhetünk a vénák kitágulása ellen. Célszerű kerülni a túlzott megterhelést és az ülő életmódot is, ehelyett a rendszeres séták az izmok megmozgatásával javíthatják a vénás elfolyást.

Már a betegség kialakulásától kezdve érdemes olyan gyógyszeres kezelést alkalmazni, ami segít a meggyengült falú vénák tónusának erősítésében, fokozza a vénák falában levő izomsejtek összehúzódását.

Próbálja ki a Dimotecet, mert már napi 1 tabletta rendszeres szedése mellett hármas hatásával egyszerre serkenti a nyirokkeringést, csökkenti a gyulladást, védi és tonizálja a vénákat. A Dimotec hatóanyaga 1000 mg mikronizált diozmin, amelynek egyik fő hatása a vénák tónusának fokozása. Csökkenti a vénák tágulékonyságát, mérsékli a vér pangását a vénákban.

Emellett fokozza a hajszálerek ellenállását, csökkenti azok áteresztő képességét. Hatóanyaga emellett gyulladásgátló hatású, enyhíti a gyulladt, feszülő visszeres láb fájdalmait.

A Dimotec a nyirokáramlás fokozásával serkenti a nyirokrendszer működését, így segít a vizenyő (ödéma) csökkentésében is. Csupán napi 1 szem rendszeres szedésével sokat tehet a visszeres panaszok ellen.

Dimotec filmtabletta: 1000 mg mikronizált diozmin tartalmú, vény nélkül kapható gyógyszer.